تبلیغات | عضویت | dbplast |قیمت مواداولیه | ویدئو | پُلیشاپ|

inpia.ir
ایده راه اندازی شبکه آموزشی صنعت پلاستیک

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، بیستمین جلسه کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران با حضور نمایندگان تشکل ها و کارشناسان، صبح امروز 31 خرداد ماه در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد.
دستور جلسه نشست امروز عبارت بود از؛ اخبار پیش از دستور، اعلام لیست اولویت های آموزشی کارگروه ها، ارائه گزارش تکمیلی کارگروه تزریق و ارائه پروپوزال تاسیس مجتمع آموزش انجمن ملی.
شرکت کنندگان نشست کمیسیون آموزش در بخش اخبار پیش از دستور به مواردی مانند؛ موضوع اسپانسر و اعلام آمادگی یک شرکت برای سمینار کمیسیون آموزش، اعلام خبر معرفی دبیر کل انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران و... اشاره کردند.
دیگر دستور جلسه امروز به اعلام اولویت های آموزشی کارگروه ها اختصاص داشت. به گفته علیرضا ترک نایب رئیس کمیسیون آموزش در این زمنیه تا کنون کارگروه پروفیل یک نشست برگزار کرده است.
ترک به ضرورت آموزش به صورت کارآموزی اشاره کرد و گفت: در جلسه ای با کارگروه ها این موضوع مطرح شد که گاهی در جذب نیروها، آنها آموزش لازم را فرا نگرفته اند بنابریان ضرورت آموزش در این بخش اولویت پیدا می کند.
علیرضا میربلوک نیز در این زمینه به مزایای موضوع فوق اشاره کرد و توضیح داد: موضوع آموزش نیروهای کارآموز حتی به لحاظ اقتصادی، گر چه آنها هزینه ای پرداخت نمی کنند، اما مقرون به صرفه است.
وی در همین ارتباط افزود: هنگامی که فرد فارغ التحصیل، آموزش لازم را می بیند پس از جذب و اشتغال، نسبت به موسسه ای که در آن آموزش را فراگرفته است احساس دین می کند و در دراز مدت موجب سودآوری برای آن می شود.
میربلوک اظهار داشت نمی توان از فرد کارآموز انتظار پول داشت اگر حساسیتی برای اخذ هزینه و سپس آموزش وجود نداشته باشد، احساس مثبتی در فراگیران به وجود می آید.
ندا احمدی درباره کارگروه پروفیل اظهار داشت: بحث های لازم در کارگروه انجام شده است و به زودی مباحث و اولویت ها جمعبنددی و نتایج ارایه می شوند.
الهام زینالی درباره فعالیت های کارگروه تزریق توضیح داد: سرفصل ها بر اساس مشکلات صنایع استخراج و ارسال شده است اکنون منتظر دریافت پاسخ ها هستیم.
ترک در ادامه بر ضرورت اتفاق های تازه در مباحث آموزش تاکید کرد و گفت: به طور مثال هنگامی نیازهای صنعت در و پنجره را شناسایی می کنیم، به طور مثال اگر 5 دوره جدید شناسایی می شود، باید در تزریق هم چنین تقسیم بندی انجام گیرد. به عبارت دیگر باید نیازهای خاص مورد توجه و شناسایی قرار گیرند.
میربلوک نیز در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: 70 درصد نفر – نیرو، در این صنعت در بخش تزریق پلاستیک فعالیت دارند. از این رو باید به یک سرفصل کلان در این بحث برسیم.
وی تصریح کرد: یک مرکز آموزش مسلط، مرکزیی است که در سطوح مختلف یک بخش فعالیت کند، مانند یک کلاس زبان که در ترم های مختلف آموزش داده می شود.
دستور جلسه بعدی موضوع مجتمع آموزشی توسط انجمن ملی بود. میربلوک در این بخش به سابقه ای از نامه نگاری های انجام شده توسط موسسه اندیشه برتر میران برای راه اندازی مرکز آموزش پیشرفته رشته پلیمر توسط این موسسه را بیان کرد.
وی در این زمینه برخی از ضوابط ره اندازی مراکز و موسسات آموزشی را تشریح کرد.
ترک هم زمینه لازم برای عملیاتی شدن مجتمع آموزشی تخصص در زمینه پلاستیک را نشست مشترک با بزرگان این صنعت عنوان کرد و گفت: ضروری است تا برای تولیدکنندگان بزرگ که موضوع آموزش برای آنها اهمیت دارد، مسئله طرح شود و از آنها درخواست مشارکت و سرمایه گذاری در این پروژه را کرد.
به گفته ترک موضوع مجتمع آموزشی باید برای کسانی طرح شود که مسئله برای آنها جذابیت های تبلیغاتی نیز داشته باشد. البته این موضوع نیاز به تدوین طرح دارد تا مسئله در جلسه مشتررک با بزرگان صنعت مطرح شود.
میربلوک نیز در همین زمینه گفت: مرکز آموزش خوب، مرکزی است که افراد وارد آن شوند. چنین مرکزی دارای هزینه هایی است که باید تامیین شود.
در نهایت پس از بحث و بررسی های انجام شده بنا شد تا ایده مجتمع آموزشی از شکل فیزیکی که مستلزم سرمایه گذاری زیادی است از دستور کار خارج شده و این موضوع به شکل نرم افزاری دنبال شود. به عبارت دیگر یک شبکه ایجاد شود و با مراکز آموزشی موجود هماهنگی های لازم را انجام داد.
افراد حاضر در این جلسه عبارت بودند از؛ علیرضا ترک، اردلان بزرگی، محمد آکو، بوستانی، جواد هوبه فکر، ندا احمدی، علیرضا میربلوک، سحر مومنی، میلاد مهرانپور، فرناز صادق زاده، رویا مشایخی، الهام زینالی، فرزانه علیرضایی و نوید قاسمی.


















نظرات
دیدگاه های ارسالي، پس از تایید در وب سایت منتشر مي شود.پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نمي شود.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمي شود.