قیمتهای پایه امروز توسط دفتر صنایع پایین دستی درحالی اعلام خواهد شد که برخلاف شکاف هفته گذشته که از سوی عوامل اثر گذار بر بازار ایجاد شده بود، این هفته رفتار بازار در مسیر تعادل قرار گرفته است. با شروع دور جدید مذاکرات، بهای ارز بازهم در موقعیت احتیاط قرار گرفت. به گزارش اینپیا، بهای […]
به گزارش اینپیا، بهای اسکناس آمریکایی پس از نتیجه بخش نبودن دور قبلی مذاکرات با رکورد شکنی تا کانال 31 هزار تومانی هم پیش رفت. با این وجود قیمت دلار آمریکا از روز سه شنبه نتوانست بالای مرز ۳۱ هزار تومانی تثبیت شود و به کانال ۳۰ هزار تومانی بازگشت.
احتیاط معاملهگران و عرضه بازارساز موجب شد اسکناس آمریکایی به کانال ۳۰ هزار تومان عقبگرد کند. به گفته برخی فعالان، خبر رسمی آغاز دوباره مذاکرات در روز پنجشنبه بود که موجب شد اسکناس آمریکایی در جهت کاهشی قرار بگیرد.
اما از طرفی موج مثبت دلار در هفته گذشته و صعود به کانالهای بالاتر موجب شد تا نرخ دلار نیمایی هم در فاز افزایشی قرار بگیرد تا در نهایت با رشد بیش از 1 درصدی آن در اعلام قیمت های پایه مواجه شویم.
میانگین هفتگی دلار نیمایی برای محاسبه قیمتهای پایه محصولات پتروشیمی طی روزهای گذشته با 3.043 ریال افزایش به 237.515 ریال در تاریخ یکشنبه 21 آذر رسید که نشان از افزایش 1.29 درصدی این نرخ دارد.
از سوی دیگر بازار نفت هم پس از سقوط به کانال 60 دلاری، حالا آرام آرام و با کم شدن اثرات سویه جدید کرونا یعنی امیکرون در مسیر صعودی پیش میرود و در لحظه تنظیم این گزارش در کانال 75 دلار سکنی گزیده است و این به معنای حرکت به سمت تعادل و خروج از سردرگمی طی روزهای آتی است.اما از یک جهت همچنان بازار آشفتگی را در خود میبیند و آن هم اختلاف بیش از 6 هزار تومانی دلار نیمایی و بازار است که تجربه نشان داده است که همواره این واگرایی رقابتهای غیر منطقیای را شکل میدهد که به ترس از خرید از دلالان بازار در تالار بورس کالا از سوی خریداران انجام میگیرد.
به هرحال هرچند عوامل اثرگذار در فاز افزایشی قرار گرفته اند، اما بازهم باید در انتظار افت بیشتر گریدهای پلیمری در اعلام قیمت های پایه باشیم و برای اثر گذاری عوامل خارجی باید چند هفته ای صبر کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.