انجمن ملى صنایع پلیمر ایران مراتب اعتراض خود را نسبت به برهم زنندگان بازار پلیمرها به مراجع قانونى اعلام مى‌کند

مهندس سعید زمان‌زاده در گفت و گو با اينپيا در خصوص انتشار خبرهايى از برخى کارگزاری‌ها در روز گذشته در خصوص دلار ۴۰ هزار تومانى به عنوان مبناى معاملات بورس کالا اظهار کرد: اینگونه جوسازی‌ها غلط است و در شرايطى که کشور در جنگ اقتصادى به سر می‌برد، نباید خودمان آتش بيار ‌معرکه شویم.   […]

مهندس سعید زمان‌زاده در گفت و گو با اينپيا در خصوص انتشار خبرهايى از برخى کارگزاری‌ها در روز گذشته در خصوص دلار ۴۰ هزار تومانى به عنوان مبناى معاملات بورس کالا اظهار کرد: اینگونه جوسازی‌ها غلط است و در شرايطى که کشور در جنگ اقتصادى به سر می‌برد، نباید خودمان آتش بيار ‌معرکه شویم.

 

وى افزود: انجمن ملى صنایع پلیمر ایران انتظار دارد، دستگاه‌هاى نظارتى و بازرسى در صورت تکرار اينگونه جوسازی ها براى برهم زدن فضاى بازار مواد اولیه پتروشمى با مسببان برخورد کند.

 

اصل ماجرا چه بود؟

 

زمان‌زاده در خصوص پشت پرده اعلام چنین خبرى از برخى کارگزارى‌ها گفت: روز گذشته در معاملات P.P صادراتى، رقابت‌ها شدت گرفت که دلیل آن، شرایط خاص منطقه و ارزش بالاى صادراتى کالاهاى پايين دستى P.P است که باعث شد تقاضا براى اين کالا به صورت مقطعى افزایش يابد.

 

وى تاکید کرد: در صورت کفایت عرضه از التهابات تقاضا براى اين گرید نیز کاسته مى‌شد.

 

زمان‌زاده افزود: برخى از گريدهاى P.P به دلیل رقابت بالایى که روز گذشته داشت، ابطال شد اما برخى خبرگزارى‌ها به نوعى به انعکاس این خبر پرداختند که گویی دلار ۴۰ هزار تومانى مبناى معاملات بورس کالا شده‌است.

 

وى خاطر نشان کرد: گريدهايى که بدون رقابت بوده با دلار ۲۲ هزار و ۵۸۳ تومان (میانگین ارز نيمايی منتهى به روز یکشنبه ۶مهر ماه) معامله شد.

 

عضو هیأت مدیره انجمن ملى صنایع پلیمر ایران گفت: تعمیم دادن يک يا دو گريد به کل بازار کاملا اشتباه است و چنین جوسازى‌هايى مى‌تواند با هدف خروج بیشتر کالاها از بورس کالا و تقویت بازار دلالان صورت گیرد.

 

زمان‌زاده تأکید کرد: موضع انجمن ملى در مواجهه با چنین جوسازى‌ها مشخص بوده و مراتب اعتراض خود را در صورت مشاهده مجدد به مراجع قانونى و ذیصلاح اعلام خواهد کرد.