معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، بیشترین میزان ارزش افزوده را در صادرات محصولات دانش بنیان دانست و گفت: ما در این مسیر با کمترین مداخله و با استفاده از ظرفیتهای بازیگران این اکوسیستم، از شرکت ها حمایت می کنیم. به گزارش اینپیا به نقل از ایسنا، سیاوش ملکیفر به بسته حمایتی این صندوق برای […]
به گزارش اینپیا به نقل از ایسنا، سیاوش ملکیفر به بسته حمایتی این صندوق برای توسعه صادرات دانش بنیان اشاره کرد و افزود: بسته حمایت و خدماتی ما شامل “توانمندسازی صادراتی”، “شبکه سازی صادراتی” و “تامین مالی صادراتی” میشود. در بخش توانمندسازی خدماتی چون آموزش و مشاوره صادراتی، استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت ارائه خواهد شد.
وی حمایت از حضور مستقل شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاههای بین المللی و پاویون نمایشگاههای خارجی و نمایشگاههای دائمی خارجی، اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری و کمک توسعهای را از خدمات شبکه سازی صادراتی این صندوق نام برد.
ملکی فر اضافه کرد: شرکت های دانش بنیان در بخش تامین مالی صادراتی از خدماتی چون راه اندازی صندوقهای سرمایه گذاری خطرپذیر مشترک با نهادهای مشابه و متناظر، تامین مالی شرکتها و پروژه های صادراتی در قالب انواع تسهیلات و سرمایه گذاری، اعطای تسهیلات نمونه سازی و راه اندازی خط مونتاژ در خارج از کشور برخوردار می شوند.
هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست