به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، پانزدهمین و آخرین جلسه کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، صبح امروز 10 اسفند ماه سال جاری در پژوهشگاه پلیمر ایران برگزار شد. در این جلسه اعضای سه کارگروه تعیین شدند. بر اساس این گزارش اخبار پیش از دستور اولین بند جلسه بود و […]
به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، پانزدهمین و آخرین جلسه کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، صبح امروز 10 اسفند ماه سال جاری در پژوهشگاه پلیمر ایران برگزار شد. در این جلسه اعضای سه کارگروه تعیین شدند.
بر اساس این گزارش اخبار پیش از دستور اولین بند جلسه بود و پس از آن موضوع تدوین نهایی چارچوب های لازم جهت جذب اسپانسر مورد بررسی قرار گرفت.
علیرضا ترک با تاکید بر آغاز به فعالیت هر چه سریعتر سه کارگروه پایلوت تعیین شده برای طرح تحول آموزش در صنعت پلاستیک، گفت: ضروری است تا کارگروه ها با بررسی های فنی و تخصصی خود چند دوره آموزشی را استخراج کنند.
همچنین بنا شد تا موضوع جذب اسپانسر برای کارگروه ها، در صورت تاييد طرح آن توسط هيئت مديره انجمن ملی پلاستیک، در زمان مقرر اطلاع رسانی شود تا اهالی صنعت در صورت تمایل برای اسپانسری اقدام کنند.
ترک در این زمینه به دو تیپ اسپانسر اشاره کرد و توضیح داد: تیپ نخست، موسسات آموزشی هستند که به دو شیوه از اسپانسری خود منتفع می شوند، نخست جنبه برندینگ و تبلیغات و دوم مشارکت در برگزاری دوره های آموزشی استخراج شده از سوی کارگروه است.
وی از دیگر شرکت های غیر آموزشی به عنوان تیپ دوم نام برد که بیشتر موضوع تبلیغات و برندینگ برای آنها اهمیت دارد.
همچنین در این خصوص مصوب شد تا اسپانسر کارگروه ها به میزان 10 درصد و به مدت دو سال از سود ناشی از برگزاری دوره های آموزشی توسط مجری، منتفع شوند و این بند در قرارداد با برگزارکننده دوره آموزشی قید شود.
نهایی کردن لیست متخصصان پیشنهادی کارگروه ها موضوع دیگری بود که در جلسه کمیسیون مطرح شد که در نهایت برای کارگروه upvc؛ آقایان طنز و زندی نژاد، کارگروه فیلم؛ آقایان حبیب اللهی و میلاد سلطانی و کارگروه تزریق؛ زینالی، میربلوک، حدادی، پیرکامرانی، محمدی پور و نماینده ای از قالبسازان، تعیین شدند.
پس از تعیین اعضای کارگروه ها بنا شد تا ضمن برگزاری اولین جلسه خود تا آخر فروردین ماه سال آینده، هماهنگی لازم برای برگزاری یک دوره آموزشی دیکوم با حضور اعضای هر سه کار گروه صورت گیرد.
این جلسه با بررسی مشاغل پیشنهادی و تعیین نهایی آنها و ارائه فرصت ها، ادامه یافت. در این بخش کرباسی زاده در خصوص بکارگیری مدل دیکوم در کارگروه ها، توضیحاتی ارائه داد.
برای مشاغل پیشنهادی 12 شغل در چهار سطح تعیین شد؛ در سطح QC؛ مشاغل مدیر QC، مدیر آزمایشگاه، کارشناس QC، کارشناس آزمایشگاه و بازس QC. در سطح تولید؛ مشاغل مدیر تولید، سرپرست تولید و اپراتور تولید. در سطح قالب و ابزار؛ مشاغل مدیر قالبسازی- ماشین کاری، تکنیسین ماشین کاری و اپراتور ماشین کاری و در سطح R&D؛ مشاغل مواد، محصول و فرایند و کارشناس R&D.
بر اساس این گزارش در ادامه جلسه پیش نویس تفاهم نامه با پژوهشگاه پلیمر مورد بررسی قرار گرفت.
ارائه گزارشی از مصوبات گذشته کمیسیون آموزش در سال 94، آخرین بند دستور جلسه کمیسیون بود.
اعضای حاضر در این جلسه عبارت بودند از؛ علیرضا ترک (نایب رئیس کمیسیون آموزش)، جواد هوبه فکر (البرز پلاستیک)، ندا احمدی (کیمیاران)، نیما کرباسی زاده (جامعه قالب سازان)، ثریا عزتی (جامعه قالب سازان)، فرناز صادق زاده (اندیشه برتر میران)، حامد عزیزی (پژوهشگاه پلیمر)، علی سلیمی (رئیس ارتباط با صنعت پژوهشکده)، شعیب حسنی (پلاستیک کار) و فرزانه علیرضایی (دبیر کمیسیون آموزش انجمن ملی).
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست