به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، بیست و سومین جلسه کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران صبح امروز 15 شهریور ماه در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد. بر اساس مصوبه این کمیسیون ریاست جلسه های کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران به صورت چرخشی خواهد بود. […]
به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، بیست و سومین جلسه کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران صبح امروز 15 شهریور ماه در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد.
بر اساس مصوبه این کمیسیون ریاست جلسه های کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران به صورت چرخشی خواهد بود. رئیس این جلسه را جواد هوبه فکر بر عهده داشت و مقرر شد جلسه بعدی با ریاست مهشید غیاثی برگزار شود.
دستور جلسه کمیسیون عبارت بود از؛ اخبار پیش از دستور، معرفی لیست متخصصین پیشنهادی و برنامه اجرایی کارگروه فیلم، برنامه های لازم جهت برگزاری سمینار آشنایی شرکت های مرکز رشد با شرکت های بزرگ صنعت عضو انجمن و بحث و بررسی تاسیس مجتمع آموزشی انجمن ملی به صورت نرم افزاری.
بر اساس این گزارش در اخبار پیش از دستور مواردی مانند سمینار دو روزه بسته بندی های پلیمری و نشست حاکمیتی شرکتی در بنگاه های اقتصادی و… مطرح شد.
مهشید غیاثی در بخش نخست این جلسه گفت: یکی از برنامه های در دست اقدام کارگروه پروفیل درب و پنجره برگزاری جلسه با مدیران این صنعت است تا نسبت به اهمیت موضوع شناخت پیدا کنند. وی همچنین از برگزاری 6 دروه آموزشی در استان های مختلف در سال 96 خبر داد.
محمد صبرآموز در این نشست نیز لیست متخصصان کارگروه فیلم را ارائه داد.
همچنین در بخش دیگری از این جلسه رویا مشایخی در خصوص سمینار آشنایی شرکت های مرکز رشد یا شرکت های بزرگ صنعتی، گفت: در حال حاضر حدود 47 شرکت در مرکز رشد مشغول به فعالیت هستند که با برگزاری این نشست، فرصت همکاری و جذب آنها توسط شرکت های بزرگ مهیا می شود.
وی ادامه داد: برخی از این شرکت ها در حال حاضر تولید می کنند و به نوعی تجاری شده اند که باید امکان ارتباط آنها با بدنه صنعت به منظور استفاده از خدمات و نوآوری آنها، فراهم شود.
علیرضا ترک نایب رئیس کمیسیون آموزش هم هدف اصلی برگزاری سمینار مزبور را جذب این شرکت ها توسط بنگاه های بزرگ اقتصادی که دارای امکانات مالی و غیره هستند، عنوان کرد.
مشایخی همچنین پیشنهاد داد تا شرکت ها اطلاعات خود را در یک صفحه ارائه دهند. به گفته وی حداقل 15 شرکت از واحدهای مستقر در مرکز رشد در این سمینار حضور می یابند.
وی پیشنهاد برگزاری سمینار آشنایی شرکت ها را به صورت صمیمانه و فارغ از شیوه های رسمی ارائه داد. مشایخی همچنین پیشنهاد بازدید از پژوهشگاه را در روز برگزاری سمینار داد، که مورد موافقت قرار گرفت.
بر اساس این گزارش پس از بحث و بررسی قرار شد تا این نشست به صورت B2B برگزار شود.
موضوع بحث و بررسی تاسیس مجتمع آموزشی انجمن ملی به صورت نرم افزاری، دستور آخر این نشست بود.
میلاد مهرانپور در این بخش در خصوص سیستم های آموزشی در کشور آمریکا، توضیحاتی را ارائه داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به توضیح انواع کنفرانس ها مانند؛ تاپیک کنفرانس به عنوان بزرگترین نوع کنفرانس، مینی تک ها که یک روزه یا نصف روز است، رگولار مانتی میتینگ ها و… پرداخت.
مهرانپور با معرفی مدل انجمن آمریکایی spe به نوع ارتباط این انجمن با مراکز آموزشی و نوع دوره ها و سمینارهای آنها پرداخت که تحت اعتبار spe برگزار می شود. وی به ارایه انواع benchmark جهت الگو برداری در تدوین ساختار مجتمع آموزشی نرم افزاری انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران پرداخت.
در این بخش پیشنهاد داده شد تا شرکت های تولیدی متمکن جهت ورود به بخش آموزش شناسایی شوند. به گفته اعضا حتی برای بخش آموزش نیز می توان از مدرسان خارج از کشور نیز بهره گرفت.
ترک یکی از اهداف مجتمع آموزشی را داشتن تقویم طولانی مدت برای بخش آموزش ذکر کرد.
همچنین در این بخش پیشنهاد ایجاد یک صفحه ویژه در سایت انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران داده شد.
افراد حاضر در این نشست عبارت بودند از؛ علیرضا ترک، محمد آکو، بوستانی، جواد هوبه فکر، مهشید غیاثی، میلاد مهرانپور، الهام زینالی، رویا مشایخی، مرجان عبدی، شایان خاموشی، محمد صیرآموز و فرزانه علیرضایی.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست