سی و پنجمین جلسه کمیسیون فنی انجمن ملی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، در سی و پنجمین جلسه کمیسیون فنی انجمن ملی که 3 اسفنده ماه در دفتر صبوران پلیمر برگزار شد، اعضا در خصوص موضوع طبقه بندی گروه های کالایی بازرسی استاندارد به این نتیجه رسیدند که کتاب اچ اس کد به عنوان مرجع قرار گیرد. در […]

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، در سی و پنجمین جلسه کمیسیون فنی انجمن ملی که 3 اسفنده ماه در دفتر صبوران پلیمر برگزار شد، اعضا در خصوص موضوع طبقه بندی گروه های کالایی بازرسی استاندارد به این نتیجه رسیدند که کتاب اچ اس کد به عنوان مرجع قرار گیرد.

در ابتدای این نشست شهمیرزادی بر اساس دستور جلسه به ارائه گزارشی درباره نتیجه گیریی از همایش ظرفیت صنایع پلیمری در صنعت خودروسازی و تصمیم گیری برای اقدامات بعدی پرداخت.

معصومی در بخش دیگری از این جلسه بر هماهنگی با مستربچ سازان جهت ساخت طیف های رنگی مورد نیاز تاکید کرد.

صبوری نیز پیشنهاد تا برای عملیاتی شدن این موضوع جلسه ای با مستربچ سازان تشکیل شود. پس از بحث و بررسی اعضای کمیسیون در این خصوص، استانداردسازی و تدوین استاندارد جهت طیف های رنگی به تصویب رسید.

جمع بندی موضوع طبقه بندی گروه های کالایی بازرسی استاندارد، دیگر دستور جلسه بود که گزارشی از آن توسط خادمی ارائه شد. وی با اشاره به نظر انجمن های مختلف در این باره گفت: انجمن های مزبور در خصوص اصلاح بازرسی گروه های کالایی نظر مثبت دارند.

خادمی در این خصوص نظر انجمن ها  را در خصوص بازرسی گروه های کالایی را بر اساس کتاب مرجع مقررات صادرات و واردات اچ اس کد عنوان کرد. به گفته وی انجمن ها نیز در این خصوص که گروه های پنج گانه کفایت نمی کند و موارد پلیمری را شامل نمی شود، نظر موافق داشتند.

وی ادامه داد: اولین اقدام در این زمینه را صنعت پلاستیک و پلیمر انجام می دهد؛ چنان چه کار خوبی انجام شود، نظرات از طرف انجمن ملی به سازمان استاندارد ارائه می شود.

خادمی نیز در ادامه به این موضوع پرداخت که سازمان استاندارد در پی آن است که یک مرجع را به عنوان الگو قرار دهد و انجمن ملی می تواند اچ اس کد را پیشنهاد بدهد.

صبر آموز نیز در این خصوص اظهار داشت: مرجع اچ اس کد رفرنس خوبی است و قدمت 100 تا 150 ساله دارد، مهم کنار رفتن تقسیم بندی فعلی و جایگزین کردن رفرنس جدید است.

اصلانیان نیز اظهار داشت: به زعم بنده برای بازرسی، باید منبع اچ اس کد را پذیرفت و دستورهای اجرا را به دلیل محدودیت ها، به خود سازمان استاندارد واگذار کرد.

صبوری نیز درباره همین موضوع اظهار داشت: ما کلیات را از روی 5 گروه کالایی به اچ اس کدها منتقل می کنیم و در صورت مجاب شدن اداره استاندارد، این سازمان باید بر مبنای کدهای تعریف شده نیروی لازم را در اختیار بگیرد.

رئیس کمیسیون انجمن ملی عنوان کرد: درباره این موضوع نامه ای مبنی بر این که 5 گروه  کالایی برداشته و اچ اس کدها جایگزین شود، تهیه و ارسال می شود.

دیگر دستور جلسه تصمیم گیری در خصوص بانک اطلاعاتی بود که گزارشی توسط صبرآموز ارائه شد. وی در این باره توضیحاتی درخصوص ویژگی های یک بانک اطلاعاتی همچون؛ دسته بندی های لازم، قابلیت جستجوی پیشرفته و… را بیان کرد.

صبوری پیشنهاد داد تا برای بانک اطلاعاتی جلسه ای مشترک با حضور صبرآموز، گروه مشاورین آرا و کمیسیون روابط عمومی انجمن ملی برگزار شود.

گزارشی از سمینار ماشین سازان دیگر موضوعی بود که توسط اصلانیان ارائه شد. وی در این باره گفت: می توان بر اساس نیاز موجود، برآوردهای لازم درباره مکان، هماهنگی سالن، تاریخ و غیره را انجام داد.

به گفته اصلانیان این سمینار احتمالا اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود که از هم اکنون بررسی آن به لحاظ محتوایی می تواند آغاز شود. وی ادامه داد: حتی می توان موضوع این سمینار را تخصص تر کرد و به طور مثال روی قطعات خودرو و غیره فعالیت کرد.

صبوری نیز تاکید کرد که برگزاری چنین سمینارهایی موجب می شود تا تولیدکننده ها با شناخت بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.

صبرآموز نیز درباره این موضوع اظهار داشت: سقف مفید سخنان در هر سمینار 6 ساعت است، اکنون این پرسش مطرح می شود که به چه میزان می توان فرصت معرفی تکنولوژی روز را داد؟ چون صنعتی داریم که در آن آموزش جایی ندارد.

صبوری نیز در پاسخ به این پرسش عنوان کرد: به طور طبیعی در برگزاری یک سمینار یا همایش، موارد تبلیغاتی هم وجود دارد و می توان برای هر فردی زمانی برای معرفی ماشین های آنها اختصاص داد.

وی درباره دیگر دستور جلسه درخصوص پیگیری تفاهم نامه با قالبسازان، گفت: پیگیری تفاهم نامه با قالبسازان با هدف همکاری بیشتر مطرح شده است و این که گرایش به سمت قالب های چینی موجب انزوای این بخش صنعتی می شود.