سی و نهمین جلسه کمیسیون فنی صبح دیروز (سه شنبه 25 خرداد 1395) در دفتر صبوران پلیمر با حضور نماینده تشکل ها و کارشناسان مربوطه برگزار شد. دستور جلسه این نشست عبارت بود از؛ اخبار پیش از دستور، بررسی نامه های صادره و وارده، گزارش جلسه کمیته برنامه ریزی صنایع شیمیایی و پلیمر سازمان ملی […]
سی و نهمین جلسه کمیسیون فنی صبح دیروز (سه شنبه 25 خرداد 1395) در دفتر صبوران پلیمر با حضور نماینده تشکل ها و کارشناسان مربوطه برگزار شد. دستور جلسه این نشست عبارت بود از؛ اخبار پیش از دستور، بررسی نامه های صادره و وارده، گزارش جلسه کمیته برنامه ریزی صنایع شیمیایی و پلیمر سازمان ملی استاندارد، پیگیری موضوع تغییر تعرفه پلی آمید مشکی رنگ (پلیمرهای خود رنگ) و بررسی موضوع درج علامت استاندارد روی ظروف یک بار مصرف.
بر اساس این گزارش در بخش اخبار پیش از دستور آل آقا به همایشی اشاره کرد که بنا است توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص ظروف یک بار مصرف برگزار شود. به گفته وی این همایش ماموریتی از جانب وزارت بهداشت است و قرار شده آیین نامه های لازم برای ظروف یک بار مصرف در کارگروه همایش استخراج شود.
دبیر انجمن ظروف یک بار مصرف پیشنهاد داد تا نماینده ای از انجمن ملی در این کارگروه حضور داشته باشد. جلالی پور نیز در این بخش از به فرجام رسیدن مرامنامه انجمن تولیدکنندگان پروفیل در و پنجره خبر داد.
دستور جلسه بعدی یعنی نامه های صادره وارده؛ سه نامه با موضوع های کیفیت استاندارد محصولات ژئوسنتتیک، شیلنگ های هیدرولیک لاستیکی و evacuation nozzle مورد بررسی قرار گرفتند. اما مهمترین بخش نشست امروز به موضوع اعتراض یک واحد تولیدی ظروف یک بار مصرف نسبت به درج علامت استاندارد توسط واحد تولیدی دیگری، اختصاص داشت. به باور واحد تولیدی معترض، علامت استاندارد بر روی کالایی درج شده است که هنوز برای آن کالا استانداردی تدوین نشده است.
این بخش با حضور نمایندگان دو شرکت تولیدی و همچنین کارشناس اداره استاندارد برگزار شد و هر کدام از طرفین به بیان دلایل خود پرداختند. شرکت مورد اعتراض نیز در پاسخ به موضوع فوق؛ به تشریح فرایند اخذ استاندارد و همچنین گواهینامه های دیگر پرداخت. نمایندگان این شرکت ادله و اسناد مرتبط با موضوع را در این جلسه ارائه دادند.
در بخش دیگری از این موضوع خادمی به عنوان رئیس جلسه پرسش هایی را در خصوص تاریخ و چگونگی اخذ استاندارد عنوان کرد. شرکت مورد اعتراض نیز به ارائه پاسخ، پرداخت. خانم رضایی نماینده اداره استاندارد نیز اظهار داشت: برای ظروف سفره هنوز استانداری وجود ندارد، اما در بخش ظروف بسته بندی استاندارد وجود دارد.
به گفته صبرآموز برخی تفاسیر از استانداردها، موجب چنین مشکلاتی می شود. آل آقا نیز پیشنهاد داد تا اختلاف به وجود آمده تبدیل به یک فرصت شده و در خصوص تدوین استاندارد لازم اقدام شود. خادمی نیز برخی از اشکالات در بازرسی را از دیگر علل مشکل پیش آمده دانست و به اقدامات کمیسیون فنی انجمن ملی برای اصلاح فرایند بازرسی و نحوه انتخاب کارشناسان اشاره کرد.
مصوبه های جلسه سی و نهم کمیسیون فنی عبارت است از؛ – مقرر شد پس از درخواست دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص معرفی نماینده برای حضور در همایش، موضوع مورد بررسی قرار گیرد و نماینده ای به این همایش معرفی شود.
– مقرر شد تا انجمن ملی درخواست کتبی خود را برای تدیون استاندارد مربوط به ظروف یک بار مصرف تزریقی و تعمیم آن به همه استان های کشور به سازمان ملی استاندارد ارائه دهد.
افراد حاضر در این جلسه عبارت بودند از؛ سعید صبوری، داود خادمی، محمد صبر آموز، محمدباقر آل آقا، کیوان ارجمند حسابی، وحید جلالی پور، عامریان، هدایتی، علی حیدری، خوش سیما، عاشورزاده، ساعدلشگری، رضایی، هنریک اصلانیان و مریم دامغانی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
لینک نمایشگاه اوراسیا