به گزارش اينپيا، محسن صفايي كه با شركت همارشتن در اين نمايشگاه حضور داشت افزود: تنوع حضور ايرانيها در نمايشگاه افغانستان بسیار چشمگیر بود كه اين امر، نشانگر توانمندیهای صنعتگران پلاستیک و پليمر كشور است. وي در خصوص استقبال شهروندان افغانستاني و فعالان صنعت پلاستيك اين كشور از نمايشگاه گفت: بسیاری از غرفهگذاران بهصورت حرفهای […]
به گزارش اينپيا، محسن صفايي كه با شركت همارشتن در اين نمايشگاه حضور داشت افزود: تنوع حضور ايرانيها در نمايشگاه افغانستان بسیار چشمگیر بود كه اين امر، نشانگر توانمندیهای صنعتگران پلاستیک و پليمر كشور است.
وي در خصوص استقبال شهروندان افغانستاني و فعالان صنعت پلاستيك اين كشور از نمايشگاه گفت: بسیاری از غرفهگذاران بهصورت حرفهای از قبل با مخاطبین احتمالی افغانستانی خود هماهنگیهای لازم را بهعمل آورده و جلسات حضوری عمدتاً با پیشبینیهای قبلی برگزار میشد. ضمن اینکه بسیاری از شرکتکنندگان، از جمله گروه صنعتی همارشتن، به استقرار در غرفه بسنده نکرده و خود بهدنبال شناسایی، برقراری ارتباط، دعوت به نمایشگاه یا سایر مراکز برای مذاکره و بازدید از امکانات طرف مقابل رفت كه این نمونه تلاش جهت کسب نتیجه با شیوههای مشابه و گاهی متفاوت نیز در بعضی شرکتهای دیگر هم به چشم میخورد
عضو هيأت مديره انجمن ملي پلاستيك ايران افرود: بخش زيادي از بازدیدها غیرتخصصی و تفریحی به نظر میآمد که این موضوع با تشخیص فوری و عدم وقتکشی در اختیار مخاطبان متخصص قرار گرفت و از این ملاقاتهای تخصصی، مذاکرات و بازدیدهای میدانی نیز بهعمل آمد. در مجموع به دلیل وضعیت بحرانی افغانستان تا رفع موانع موجود در صورت تمایل به همکاری میبایستی از شیوهها و روشهای متفاوتتری استفاده كرد كه در دوران ثبات، از آن استفاده لازم را ببريم.
وي با اشاره به انگيزههاي خود براي شركت در اولين دوره نمايشگاه افغانپلاست اظهار داشت: ما در درجه اول به دلیل بررسی و شناخت و کشف بازارهای جدید صادراتی وارد افغانستان شديم. بررسی آینده اقتصادی کشورهای همجوار نیاز به حضور و مطالعه و بازدید میدانی دارد كه در این راستا شرکت همارشتن با حضور در نمایشگاه به جمعبندی اهداف مطالعاتی خود دست یافت.
مديرعامل همارشتن يادآور شد: در حال حاضر به دلیل جایگاه ممتاز محصولات این گروه صنعتی، صادرات به بازارهای ارزانقیمت براي ما ممكن نيست و به همین دلیل در کشور افغانستان قدرت خرید کالاهای ممتاز و طراز اول ایرانی وجود ندارد. بنابراین متقاعد کردن مشتریهای افغانستانی جهت خرید محصولات باکیفیت و لاجرم گزافتر هر چند مشکل به نظر میرسد اما غیرممکن هم نیست.
وي با بيان اينكه در حال حاضر کالاهای درجه سه و پایینتر ترکیهای و چینی در افغانستان با پایینترین سطوح قیمتی عرضه ميشود گفت: نمیتوان در كشور افغانستان شانسی برای کالای مشابه ایرانی در همان سطح کیفیت به پایین تصور كرد، پس یا بايد به تنوع محصولات و تناسب آن با بازارهای متفاوت اندیشید و یا سطح سلیقه بازار مخاطب خود را ارتقا داد.
صفايي در پايان با اشاره به نحوه اجرايي اولين دوره نمايشگاه پلاستيك افغانپلاست گفت: با وجود اينكه اين نمايشگاه اولين دوره خود را پشت سر ميگذاشت اما به همت انجمن ملي پلاستيك ايران و ديگر دستاندركاران اجرايي افغانپلاست، نمايشگاه خوبي را شاهد بوديم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هفدهمین نمایشگاه ایران پلاست