به گزارش اینپیا، از این رویداد 5 نهاد بنام دولتی و غیر دولتی حمایت معنوی خواهند کرد که در این گزارش معرفی می شوند: صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ 6/8/1389 قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری […]
به گزارش اینپیا، از این رویداد 5 نهاد بنام دولتی و غیر دولتی حمایت معنوی خواهند کرد که در این گزارش معرفی می شوند:
صندوق نوآوری و شکوفایی
در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ 6/8/1389 قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. در ماده 5 این قانون ذکر شده صندوقی تحت عنوان صندوق نوآوری و شکوفایی وابسته به شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و زیر نظر رئیس شورا تاسیس شود. تکمیل واگذاری بیش از 50 دفتر کاری برای شرکت های دانش بنیان در تهران و شهرستان ها، تصویب حدود 100 میلیارد تومان مصوبه در قالب خدمات مشارکت و سرمایه گذاری خطر پذیر، خاتمه حدود هزار محصول دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و تصویب تاسیس 20 صندوق پژوهش و فناوری در کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری مستقر در صندوق نوآوری و شکوفایی بخشی دیگر از خدمات ارائه شده در سال 96 بوده است.
دانشگاه امیرکبیر- دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ
آموزش و پژوهش در دو حوزه پلیمر و رنگ از سال ۱۳۵۳ هجری شمسی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شد. این فعالیت مستمر و بر مبنای تامین نیازهای کشور در سال ۱۳۶۸ منجر به تاسیس اولین مرکز آموزش عالی کشور در دو حوزه پلیمر و رنگ در این دانشگاه (پلی تکنیک تهران) گردید.
اساتید این دانشکده هم اکنون در سه گروه صنایع پلیمر (صنایع پایین دست)، صنایع رنگ (صنایع پایین دست) و صنایع پلیمریزاسیون (صنایع بالادست یا تولید انواع رزین و پلیمر) در مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری به فعالیت آموزشی، پژوهشی و تحقیقات حرفهای مشغولند. به تازگی مرکز نوآوری و فناوری این دانشکده توسط معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، جناب آقای دکتر ستاری افتتاح گردیده است.
شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی
در اواخر دهه 1330، وزارت اقتصاد وقت به منظور گسترش صنعت پتروشيمي در كشور، بنگاه شيميائي كشور را تأسيس نمود و شركت مزبور در سال ۱۳۳۷ طرح احداث كارخانه كود شيميائي مرودشت فارس را به اجرا گذاشت. ليكن از آنجا كه رشد اين صنعت نيازمند فعاليتهاي تخصصي گسترده تر و هماهنگ با صنعت نفت و گاز بود، به زودي ضرورت ايجاد سازماني براي توسعه و هدايت صنعت پتروشيمي مشهود گرديد و به همين سبب در سال ۱۳۴۲ شركت ملي صنايع پتروشيمي با مالكيت دولت و تحت پوشش شركت ملي نفت ايران تأسيس گرديد و كليه فعاليتهاي مرتبط با ايجاد و توسعه صنايع پتروشيمي در اين شركت متمركز گرديد.
مرکز رشد و نوآوری دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات
مرکز رشد و نوآوری واحد علوم و تحقیقات با هدف کاهش موانع پیش روی هسته ها و واحد های فناور در سال 1396 آغاز به کار نمود. این مرکز محلی است برای بستر سازی، کاشت، داشت و برداشت ایده های نوین و کارآفرینانه.
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران
این نهاد مدرن اقتصادی توسط حاج محمد حسین امین الضرب بنیان گذاری شد و تا سال 1305 نیز با همین نام به کار ادامه میداد. در 16 مهرماه همین سال، این نهاد به «اتاق تجارت تهران» تغییر نام داد و برای اولین بار در فهرست تشکل های، وزارت بازرگانی به ثبت رسید. در حال حاضر از فعالیتهای این اتاق میتوان به ارائه تسهیلات و کمکهای فنی و اقتصادی، برقراری ارتباط با انجمنها و تشکلهای اقتصادی، تحقیق و توسعه پیرامون مسائل اقتصادی و بازرگانی و … اشاره کرد.
متن کامل در: http://inpia.ir/shownews/12769
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پنجمین همایش اقتصاد صنایع پلاستیک در ایران 8 و 9 مهر ماه برگزار می شود.