به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، سومین جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی 26 بهمن ماه با حضور کارشناسان، نمایندگان تشکل ها و بنگاه ها در محل انجمن ملی برگزار شد. پیش از ورود به دستور جلسه، جواد هوبه فکر و شعیب حسنی گزارشی از سفر به سلیمانیه که با همکاری خوشه […]
به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، سومین جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی 26 بهمن ماه با حضور کارشناسان، نمایندگان تشکل ها و بنگاه ها در محل انجمن ملی برگزار شد.
پیش از ورود به دستور جلسه، جواد هوبه فکر و شعیب حسنی گزارشی از سفر به سلیمانیه که با همکاری خوشه صنعت پلاستیک صورت گرفته بود، ارائه کردند.
بحث در خصوص بندهای چارت کمیسیون، دیگر موضوعی بود که مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت پس از اضافه شدن یک بند اصلاحی مبنی بر اضافه کردن پیشنهادات اعضای کمیسیون به آن، کلیات موضوع مورد تصویب قرار گرفت.
دیگر دستور جلسه کمیسیون کدهای معاف از مالیات در منطقه ویژه اقتصادی بود که بر روی راه کارهای موثر در این بخش به منظور جلوگیری از نفوذ آن به بازار آزاد صورت گرفت. به گفته صحاف امین تا حدودی جلوی این کار گرفته شده است.
وی در ادامه عنوان کرد: در حال حاضر برخی که اقدام به این کار می کنند در اصل مشکل فروش دارند.
جواد موسوی نیز ضمن ارائه توضیحاتی درباره موضوع فوق اظهار داشت: یکی از ایرادها در این زمینه به سایت بهین یاب وارد است؛ به طور مثال این سایت در هفته گذشته همه تولیدکنندگان را مسدود کرد اما کدهای مناطق ویژه را باز گذاشت که این مسئله زمینه سوءاستفاده را فراهم می آورد.
وی افزود: موضوع کدهای معاف از مالیات در منطقه ویژه اقتصادی موجب یک رقابت منفی میان پتروشیمی ها نیز شده است.
موسوی با اشاره به شرکت مارون و راهکار آن در خصوص کدهای معاف از مالیات اظهار کرد: این شرکت از همان ابتدا عنوان کرد که پس از تاییدیه گمرک، مالیات اخذ شده را عودت می دهد و با این روش درصدد جلوگیری از ورود محصولات در بازار برآمد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بورس کالا هم متاثر از وضعیت نامناسب بازار، مچینگ خرید غیر مرتبط را برای همه کدها باز گذاشته است.
موسوی همچنین عنوان کرد که یکی دیگر از پتروشیمی ها نیز اقدام به معرفی باربری معتمد خود کرده است.
شالچی نیز در این جلسه به وضعیت نامناسب مناطق ویژه اشاره کرد و گفت: بنده با توجه به تجربه ای که از این مناطق دارم فساد در این مناطق بسیار گسترده است و تنها سه واحد در منطقه ویژه محصول تولید و آن را صادر می کنند.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد که در این مناطق مستقر شده اند به روش های دیگر فعالیت می کنند.
صحاف امین هم در ادامه عنوان کرد: به دلیل گستردگی آلودگی در مناطق آزاد و ویژه باید اقدامات به صورت آهسته و دنباله دار پیگیری شود.
وی یکی دیگر از مشکلات موجود را عدم اظهار فروش توسط برخی از تولیدکنندگان پلاستیک عنوان کرد که به همین دلیل تنها عده ای اندک 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می کنند و همین موجب ایجاد رقابتی ناعادلانه می شود.
عباسعلی متوسلیان نیز بر ضرورت انتقال مشکلات به مسئولان با هدف یافتن راهکارهای مناسب تاکید کرد.
حاضران در این جلسه؛ بیوک آقا صحاف امین (رئیس کمیسیون)، عباسعلی متوسلیان (یزد پولیکا)، مادلین آرین (صنایع پلاستیک خوزستان)، محمدرا خرازی (تعاونی اتصالات پی وی سی ایرانیان)، کریم خرازی (تعاونی اتصالات پلیمری)، جواد هوبه فکر (نماینده انجمن همگن)، اعظم محرمخانی (بهین انرژی سرآمد)، جواد موسوی (کارشناس بورس)، شعیب حسنی (پلاستیک کار)، امیری (سنی پلاستیک) امیرحسین شالچی (صنایع پلاستیک خوزستان) و ستاره اقبال (دبیر کمیسیون).
این مطلب بدون برچسب می باشد.