به گزارش اینپیا؛ در این جلسه به بررسی بندهایی از آییننامه کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی مصوبه هیات وزیران پرداخته شد. برخی از فعالان صنعت پلیمر، حاضر در این جلسه به ابهامات موچود در ماده 6 آییننامه اشاره کرده و بر این موضوع تاکید داشتند که اگرچه در آیین نامه ذکر شده باید بر مبنای […]
به گزارش اینپیا؛ در این جلسه به بررسی بندهایی از آییننامه کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی مصوبه هیات وزیران پرداخته شد. برخی از فعالان صنعت پلیمر، حاضر در این جلسه به ابهامات موچود در ماده 6 آییننامه اشاره کرده و بر این موضوع تاکید داشتند که اگرچه در آیین نامه ذکر شده باید بر مبنای استانداردهای تخصصی مربوط به کیسههای پلاستیک اقدام کرد اما این استانداردها یا اکنون وجود ندارند و یا هنوز تکمیل نشدهاند بنابراین برای شرکتهای علاقهمند در موضوع کیسه های زیست تخریبپذیر امکان فعالیت محدود است.
موضوه دیگری که مودر تاکید اعضای حاضر قرار گرفت، بحث بازیافت کیسههای پلاستیکی به عنوان راهحل اساسی بود که به این موضوع اشاره شد کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی مستلزم بازیافت است اما در آییننامه مصوب هیات وزیران به این موضوع پرداخته نشده است.
دغدعه دیگر که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت مساله نقص در تجهیزات آزمایشگاهی در راستای تدوین استاندارد بود. اعضای حاضر در این جلسه بر این موضوع تاکید داشتند که با توجه به رویکرد اکثر کشورهای دنیا نسبت به موضوع بازیافت این آییننامه میتواند محور مناسبی باشد اما باید به قابلیت اجرایی آن و نقش انجمن ملی صنایع پلیمر ایران توجه شود تا راه بر سواستفاده از آن بسته شده و این آییننامه نیز به سرنوشت قوانین قبلی دچار نشود.
در پایان تبادل نظر پیرامون آییننامه کاهش مصرف کیسههای پلاستیکی به موضوع تجهیز آزمایشگاهها و تدوین استانداردهای دقیق، همچنین معرفی آزمایشگاههای معتبر از سوی سازمان استاندارد تاکید شد.
در بخش دوم از این جلسه به موضوع انعقاد تفاهمنامه میان انجمن ملی صنایع پلیمر ایران و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات خود را اعلام کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.