پیشنهاد نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران (اینپیا)، عباسعلی متوسلیان مدیرعامل شرکت یزد پولیکا، پیشنهاد ایجاد نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان با هدف معرفی مداوم محصولات و ارتباط مستمر با مشتریان را ارائه داد. وی اظهار داشت: با وجود رکود حاکم بر بازار، واحدهای تولید کننده نمی توانند هزینه های خود را […]

به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران (اینپیا)، عباسعلی متوسلیان مدیرعامل شرکت یزد پولیکا، پیشنهاد ایجاد نمایشگاه دائمی صنعت ساختمان با هدف معرفی مداوم محصولات و ارتباط مستمر با مشتریان را ارائه داد.

وی اظهار داشت: با وجود رکود حاکم بر بازار، واحدهای تولید کننده نمی توانند هزینه های خود را کاهش دهند؛ چون در این حالت واحدهای تولیدی با حداقل ظرفیت کار را ادامه می دهند و با وجود هزینه های سربار، امکان نوآوری و کاهش قیمت محصولات به حداقل می رسد.

رئیس هیئت مدیره انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران، درباره وضعیت مواد اولیه، گفت: وجود محصولات پتروشیمی در کشور یک مزیت برای صنایع تبدیلی بود تا بتوانند علاوه بر تامین نیاز کشور، حضور رقابتی و قدرتمندی در بازارهای خارجی داشته باشند.

وی در همین ارتباط افزود: متاسفانه با اتخاذ برخی سیاست ها توسط مجتمع های پتروشیمی که می توان به عرضه های نامناسب از یک سو و افزایش خرید توسط برخی، که آمار آن بیشتر از منطقه خلیج فارس است، این فرصت از تولیدکنندگان گرفته شده است.

متوسلیان توسعه صادرات را منوط به ایجاد و اصلاحات زیر ساختی عنوان کرد و گفت: صاردات در هر حوزه ای دارای ملزوماتی است که می توان به مواردی مانند؛ روابط پایدار میان کشورها، رفع موانع گمرکی، عملیاتی شدن مشوق های صادراتی، کاهش بورکراسی و مواردی از این دست اشاره کرد.

به گفته وی چون اجرایی شدن هر کدام از موارد فوق مستلزم هماهنگی بین نهادهای مختلف است باید کمیته مطلع از شرایط اقتصاد داخلی و بازارهای هدف صادارتی با حضور نمایندگان تشکل ها ایجاد شود.

متوسلیان یک صادرات پایدار را مشروط به رعایت کیفیت، استانداردهای لازم، ارائه خدمات پس از فروش، مطالعه بازارهای هدف و آگاهی از قوانین تجارت بین الملل از سوی، تولیدکنندگان دانست.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکننده لوله و اتصالات پی وی سی، تشکیل شرکت مدیریت صادرات تحت کنسرسیوم را از شروط اساسی توسعه صادرات پایدار عنوان کرد.

این تولیدکننده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، استقبال را در شرایط رکود این صنعت به طور نسبی خوب ارزیابی کرد و گفت: صنعت ساختمان و به ویژه برگزاری چنین نمایشگاهی نیازمند یک بازنگری جدی است، به طور مثال تولیدکنندگان هزینه های بسیاری برای حضور در این نمایشگاه متقبل می شوند که می توان با ایجاد یک نمایشگاه دائمی، امکان عرضه و معرفی مداوم محصولات را فراهم آورد.

متوسلیان در پایان با تاکید بر آزادسازی بودجه های عمرانی از سوی دولت، گفت: تا هنگامی که سیستم اقتصادی و نهادهای تصمیم گیر در کشور به صورت ارگانیک، عمل نکنند نمی توان آینده ای برای خروج از رکود و رشد اقتصادی متصور شد.