به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، هفتمین جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، 27 تیر ماه در محل انجمن با حضور نمایندگان تشکل ها و کارشناسان، برگزار شد. دستور جلسه این نشست عبارت بود از؛ اخبار پیش از دستور، ارائه گزارش از موارد بررسی معاملات مواد پلیمری در تیر […]
به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران (اینپیا)، هفتمین جلسه کمیسیون بازرگانی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، 27 تیر ماه در محل انجمن با حضور نمایندگان تشکل ها و کارشناسان، برگزار شد.
دستور جلسه این نشست عبارت بود از؛ اخبار پیش از دستور، ارائه گزارش از موارد بررسی معاملات مواد پلیمری در تیر ماه، تجزیه و تحلیل کمبودها، نقص ها و مشکلات بازار با ارائه راه حل، بحث و بررسی در خصوص شرح وظایف کمیسیون ها به ترتیب اولویت ها، بحث و بررسی در خصوص روند برنامه ریزی ارتباط با هیئت های تجاری و بحث و بررسی در خصوص واردات محصولات خاص در شرایط بحرانی در بازار داخل.
بیوک آقا صحاف امین در خصوص اتفاقات دو هفته اخیر در زمینه مواد اولیه، با اشاره به جلسه برگزار شده در دفتر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: کشمکشی بین بورس و تولیدکنندگان پتروشیمی وجود دارد. شرکت های پتروشیمی با همکاری نعمت زاده تلا ش هایی برای خروج از بورس محصولات پتروشیمی انجام دادند؛ اما به دلیل قدرت بیشتر بورس، موفق به انجام این کار نشدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اتفاقاتی که در زمینه عرضه مواد اولیه وجود دارد، گفت: به طور مثال خانم 75 ساله ای در شهر ماکو با اجاره سوله ای 250 متری در منطقه آزاد و با ظرفیت 300 تن، در عرض دو ماه ظرفیت را به 1330 تن رساند و خریدهای زیادی انجام داد. چنین مواردی در نهایت موجب اعتراض از سوی انجمن ها به ویژه انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران و انجمن تولیدکنندگان لوله و اتصالات پی وی سی شد.
صحاف امین ادامه داد: به دلیل اعتراض های صورت گرفته، این کدها مسدود شدند. در نهایت ما درخواست دادیم که مواد خریداری شده توسط این کدها و محصول تولید شده را مورد بررسی قرار دهند که این امر در حال بازرسی است.
رئیس کمیسیون بازرگانی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران در همین ارتباط، گفت: موارد مورد اشاره، واهمه ای را در بین شرکت های پتروشیمی ایجاد کرد و آنها تلاش خود را برای خروج از بورس تسریع کردند.
صحاف امین گفت: در همین ارتباط جلسه ای در دو ماه گذشته در بورس برگزار شد که مسئولان بورس با تشریح مزایای بورس و همچنین استماع انتقادهای ما، قرار شد تا زمینه برای انعقاد قراردهای بلند مدت برای تولیدکنندگان بزرگ و معتبر مهیا شود.
وی افزود: در نهایت انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با دعوت از انجمن های مرتبط، برای وضع توافقی ضابطه مند جهت خرید مستقیم از شرکت های پتروشیمی اعلام آمادگی کردند و هدف از این کار را کمک به تولیدکنندگان عنوان کردند.
صحاف امین با اشاره به سخنان خود در این جلسه گفت: بنده عنوان کردم که با حذف بورس، چه ضمانتی وجود دارد که کارها بر اساس ضابطه پیش برود. طرف مقابل نیز اظهار داشت، ضوابط تدوین و به مدت معینی اجرا می شود و در صورت عدم رضایت، می توان از بورس خریداری صورت گیرد. بنده هم پیشنهاد انعقاد قرارداد بلند مدت را از طریق بورس ارائه دام.
این مطلب بدون برچسب می باشد.