گسترش ارتباط میان صنعت و دانشگاه

به گزارش اینپیا، چهل‌و‌نهمین جلسه کمیسیون فنی انجمن ملی صنایع پلاستیک در محل اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. روز چهارشنبه مورخ ۲۳ خرداد کمیسیون فنی انجمن ملی به ریاست مهندس زکایی تشکسل جلسه داد. ابتدا در این جلسه، اخبار روز مرور شد و حول محور خبرهای تازه صنعت پلاستیک بحث شد. مهندس زکایی نیز پیشنهاد کرد […]

به گزارش اینپیا، چهل‌و‌نهمین جلسه کمیسیون فنی انجمن ملی صنایع پلاستیک در محل اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. روز چهارشنبه مورخ ۲۳ خرداد کمیسیون فنی انجمن ملی به ریاست مهندس زکایی تشکسل جلسه داد. ابتدا در این جلسه، اخبار روز مرور شد و حول محور خبرهای تازه صنعت پلاستیک بحث شد. مهندس زکایی نیز پیشنهاد کرد که همه انجمن‌های عضو انجمن ملی کمیسیون فنی تشکیل دهند تا انجمن ملی بتواند با توان بیشتری به سیاست‌گزاری و پیگیری برنامه‌های کلان بپردازد.

پس از آن به علت عدم حضور نماینده محترم وزارت صنعت، بحث بررسی روش‌های همکاری کمیسیون فنی با وزارت صنعت در ارتباط با استعلامات فنی از دستور خارج شد و حضار جلسه به بحث و بررسی درخصوص دستورالعمل کنترل کیفی محصول ژئوممبرین HDPE  به منظور استفاده در مخازن آب، نشستند.

در ادامه نیز تاکید شد که باتوجه به فضای ملتهب اقتصادی فعلی کشورانجمن ملی در بحث‌های فنی باید تاثیر بیشتری داشته باشد و بتواند در این فضا، دولت را متقاعد سازد که نقطه نظرات انجمن ملی که در راستای بهبود فضای صنعت پلاستیک است را پی بگیرد. مهندس زکایی نیز اشاره کردند که باید برای پیشبرد این هدف، بتوانیم با قوت بیشتری نظرات کارشناسی ارائه دهیم. برای مثال در بحث محیط زیست نیاز است که فعال‌تر شویم و طرح‌های مناسب و کارشناسانه در ارتباط با محیط زیست و صنعت پلاستیک ارائه کنیم. به همین دلیل طرح گسترش ارتباط میان دانشگاه و صنعت می‌تواند راهکار مناسبی باشد.  سعید زکایی در همین خصوص گفت: نگاه صنعت به دانشگاه و همچنین نگاه دانشگاهیان به صنعت در بسیاری از موارد به دور از واقعیت است. به عقیده من ارتباط این دو حوزه می‌تواند باعث رشد سطح فنی صنعت پلاستیک شده و از توان دانشگاهیان استفاده نماییم. در همین راستا می‌توانیم تور بازدید از پژوهشگاه‌های مختلف پلاستیک و پلیمر داشته باشیم و در ادامه نیز از دستاوردهای جدید علمی و همچنین از فناوری‌های نوینی که دانشگاه‌ها به آن دست یافته‌اند بهره ببریم. در همین راستا، اعضای جلسه پیشنهادات متفاوتی در مورد چگونگی اجرا و پیگیری این ارتباط میان صنعت و دانشگاه ارائه کردند.

سپس خانم مهندس نیک‌بین در مورد استانداردهای بین‌المللی و داخلی ارائه آموزشی انجام دادند که با اتقبال حضار جلسه همراه شد. مقرر شد که مهندس نیک‌بین جزواتی نیز در اختیار اعضای کمیسیون فنی قرار دهد تا از این حیث اطلاعات جامع‌تری به دست اعضای کمیسیون برسد.

در پایان نیز پیشنهاد شد که کمیسیون فنی انجمن ملی، انجمن‌های مختلف زیر مجموعه خود را به جلسات بعدی دعوت نماید تا این انجمن‌ها گزارش‌هایی را ارائه کنند، مشکلات خود را شرح دهند و انتقال تجربه کنند تا به این طریق از یک سو انجمن‌ها به درک متقابل برسند و از سوی دیگر با خردجمعی بتوانند گام‌های موثرتر و دقیق‌تری برای بهبود وضع فنی صنعت پلاستیک بردارند.

 

حاضرین در جلسه: مهندس سعید زکایی، رئیس کمیسیون فنی انجمن ملی/ مهندس دامغانی، دبیر کمیسیون فنی انجمن ملی/ مهندس خادمی، آریانام/ مهندس علیرضا صحاف، انجمن لوله و اتصالات پلی اتیلن/ مهندس جلالی پور، انجمن درب و پنجره یوپی‌وی‌سی/ مهندس مکی‌پور، نورایستا پلاستیک/ مهندس طائف، انجمن همگن پلاستیک البرز/ مهندس ساعد لشگری، کوشا پلاست نیکان/ دکتر زاهد احمدی، عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر/  دکتر پیرچراغی، عضو هیات علمی دانشگاه شریف/ دکتر هدایتی، پلیمر پیشرفته دانا/ مهندس رمضانی، طب پلاستیک نوین/ مهندس دادگری، پارسا پلیمر شریف/ علی نوروزخانی، جی‌آی‌تی/ سیدرضا غفاریان، دانشگاه امیرکبیر/ علی‌رضا شریف، دانشگاه تربیت مدرس