به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، (اینپیا)، جلسه کمیسیون آموزشی صبح امروز، 12 مرداد در دفتر صبوران پلیمر برگزار شد که در آن اهداف و برنامه های این کمیسیون از سوی اعضاء مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه علیرضا ترک به عنوان نایب رئیس انتخاب شد. از برگزاری تورهای […]
به گزارش روابط عمومی انجمن ملی صنایع پلاستیک ایران، (اینپیا)، جلسه کمیسیون آموزشی صبح امروز، 12 مرداد در دفتر صبوران پلیمر برگزار شد که در آن اهداف و برنامه های این کمیسیون از سوی اعضاء مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه علیرضا ترک به عنوان نایب رئیس انتخاب شد.
از برگزاری تورهای آموزشی تا ایجاد رشته مجازی
برزویه ظهیری رئیس کمیسیون آموزش انجمن ملی پلاستیک با اشاره به رئوس برنامه ها و اهداف این کمیسیون، گفت: برگزاری دوره های آموزشی به صورت خصوصی در واحدهای بزرگ و عمومی از جمله این موارد است که این می تواند در قالب تورهای آموزشی اجرا شود.
دسترسی اعضاء به بانک های اطلاعاتی مفید و ایجاد بانک اطلاعات آموزشی، از دیگر برنامه های پیشنهادی از سوی ظهیری بود.
وی درباره اهداف بلند مدت اظهار داشت: ایجاد یک رشته مجازی برای واحدهایی که به صورت سنتی رشد کرده اند، با هدف افزایش اطلاعات آنها از دیگر برنامه های پیشنهادی است.
ظهیری در ادامه گفت: رسیدگی به درخواست کمیسیون های دیگر مانند کمیسیون فنی، ایجاد بستر مناسب جهت استخدام فارغ التحصیلان رشته های مرتبط و دیگر برنامه های موردی بر اساس اعلام نیاز، از جمله اهداف این کمیسیون خواهد بود.
ظهیری با اظهار این که کمیسیون آموزش می خواهد یک مرجع بی طرف باشد، گفت: برای این که شائبه استفاده اقتصادی از این مسئله پیش نیاید باید ساز و کار مناسبی برای آن فراهم شود.
سعید صبوری نیز پیشنهاد داد تا در سایت انجمن یک بولتن آموزشی قرار داده شود و در آنجا فرصتی برای مخاطبان ایجاد شود.
صبوری پیشنهاد برگزاری یک سمینار را داد تا فعالان این حوزه بتوانند مشکلات خود را طرح کنند. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ضروری است از انجمن های عضو دعوت شود تا با اعلام نیازهای و همچنین اعلام برنامه های خود از موازی کاری جلوگیری شود.
ضرورت انجام نیاز سنجی
علیرضا ترک نیز در این جلسه بر ضرورت فهرست کردن برنامه ها تاکید کرد و گفت: لازم است تا برنامه های آموزشی از انجمن هایی که در این زمینه سابقه دارند گردآوری شود تا با توجه به جایگاه انجمن ملی نسبت به اولویت بندی امور اقدام کرد.
بابک دیانت پی از دیگر حاضران در این جلسه با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی گفت: در این زمینه می توان از متخصصان کامپیوتر بهره گرفت و با یک نرم افزار تمام جستجوهای مرتبط را به سمت انجمن هدایت کرد، که این مورد خود نیز می تواند به افزایش رنکینگ سایت کمک کند.
وی با تاکید به بهره گیری از تجارب دیگر انجمن ها در خصوص آموزش، اظهار داشت: با این کار می توان از دوباره کاری جلوگیری کرد.
دیانت پی بهترین بازار هدف را نمایشگاه های تخصصی عنوان کرد و گفت: با توجه به عضویت انجمن ملی در اتاق ایران و ارتباط آنها با نمایشگاه بین المللی، می توان از این پتانسیل برای برگزاری یک نمایشگاه تخصصی بهره برد.
پیشنهاد برگزاری اولین کنفرانس صنعت پلاستیک
در این جلسه به ضرورت انجام یک نیاز سنجی از واحداهای تولیدی تاکید شد.
فرزانه خرمیان نیز با تأکید بر این که باید نیاز سنجی در مسیر خود قرار گیرد، گفت: ضروری است با توجه به جایگاه انجمن ملی، برنامه های شفاف تری در این زمینه ارائه شود؛ به طور مثال کدام یک از برنامه های آموزشی را خود برگزار و کدام را به سایر انجمن ها ارجاع دهیم.
خرمیان گفت: نیاز سنجی امری ضروری است؛ البته گاهی نیز کاربرها به نیازهای آموزشی خود آگاه نیستند.
در این جلسه همچنین پیشنهاد شد تا «اولین کنفرانس تخصصی صنعت پلاستیک» توسط کمیسیون آموزش انجمن ملی برگزار شود.
در پایان انجام یک نیاز سنجی، ارائه تقویم آموزشی موسسات و حمایت معنوی انجمن ملی از آنها، اطلاع رسانی، ایجاد شاخه ارتباط با دانشجو و دانشگاه و برقراری ارتباط با واحدهای صنفی دنیا در دستور کار کمیسیون آموزش انجمن ملی پلاستیک قرار گرفت.
This article is untagged.
لینک نمایشگاه اوراسیا