دکتر عبدالعلی علی عسگری؛ مدیرعامل هلدینگ خیج فارس

نقش هلدینگ خلیج فارس در شروع فروش اعتباری محصولات

دکتر عبدالعلی علی عسگری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با حضور در همایش “ارتقاء فروش اعتباری محصولات در شرکت‌های پتروشیمی پلیمری” که صبح امروز در هتل المپیک برگزار شد؛ گفت: سالگرد شهادت سردار سلیمانی است که ما امنیت را به آن‌ها مدیونیم و به روح بزرگ‌ایشان سلام و رحمت می‌فرستیم. عسگری گفت: موضوع اصلی این گردهمایی، […]

دکتر عبدالعلی علی عسگری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با حضور در همایش “ارتقاء فروش اعتباری محصولات در شرکت‌های پتروشیمی پلیمری” که صبح امروز در هتل المپیک برگزار شد؛ گفت: سالگرد شهادت سردار سلیمانی است که ما امنیت را به آن‌ها مدیونیم و به روح بزرگ‌ایشان سلام و رحمت می‌فرستیم.

عسگری گفت: موضوع اصلی این گردهمایی، حمایت از تولیدات صنایع پایین دست است و تأمین مالی آن‌هاست. این اقدام و تفاهم نامه حمایتی جای قدردانی بسیاری دارد و امیدواریم در نتیجه آن ظرفیت‌های لازم برای عزیزان در صنایع مد نظر ایجاد شود.
.
وی افزود: هلدینگ خلیج فارس متعلق به توده‌های مردم است و ما افتخار می‌کنیم که نفع کار ما به جای جیب چند سرمایه دار به جیب مردم می‌رود. اما این سرمایه بسیار گسترده است.

عسگری ادامه داد: در ۳۰ خرداد در مجمع ما، سود تجمیعی هلدینگ را حدود ۹۵ هزار میلیارد تومان و سود شرکت مادر ۵۶ هزار ملیلیارد برآورد شد و ۲۴ هزار میلیارد تومان هم بین سهام‌داران تقسیم شد.

مدیرعامل هلدینگ خیج فارس اظهار کرد: ما پول‌های سرگردان بسیاری داریم که نیاز به سماندهی دارند. این هلدینگ اداره چند شرکت و کارخانه نیست ما یک موتور توسعه صنعت پتروشیمی با 15 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری هستیم. ۲۸ پروژه در حال حاضر در دستور کار قراردارد. از این پروژه‌ها ۱۲ ابر پروژه، ۸ پروژه پاین دستی و ۸ پروژه میان مجتمعی در حال انجام است.
وی افزود: به واسطه تحریم‌ها، ما از منابع ارزی داخلی بانک‌ها استفاده می‌کنیم. اما استراتژی بسیار بزرگ ما به سمت صنایع پایین دستی است، چراکه خلق ارزش در این پروژه هاست. ما به طور کلی خام فروشی داریم اما باید تنوع و تولیدات و تعداد کارخانجات را افزایش دهیم.
عسگری گفت: ما خوراک پتروشیمی را داریم. ما ۲۲ میلیون تن فروش داریم برای تأمین سرمایه و ترویجی فکر سرمایه‌گذاری باید به فکر باشیم.
وی افزود: در حال حاضر به صورت سنتی بانک‌ها حامی هستند اما بانک‌ها باید بیشتر به تأمین مالی پتروشیمی بپردازند تا هم برای نیاز داخل تولید کنیم و هم برای صادرات.