صنعت قالب گیری دورانی را با کتاب «راهنمای عملی قالب گیری دورانی» بشناسید

بعد از کتاب «قالب گیری دورانی پلاستیک‌ها» که در زمستان 1390 منتشر شد، اثری دیگر با نام «راهنمای عملی قالب­گیری دورانی» از دکتر برمک قنبر پور به چاپ رسید که می­ تواند به عنوان یک کتاب مرجع برای تولیدکنندگان و فعالان این صنعت در نظر گرفته شود.   به گزارش اینپیا، بعد از کتاب «قالب […]

بعد از کتاب «قالب گیری دورانی پلاستیک‌ها» که در زمستان 1390 منتشر شد، اثری دیگر با نام «راهنمای عملی قالب­گیری دورانی» از دکتر برمک قنبر پور به چاپ رسید که می­ تواند به عنوان یک کتاب مرجع برای تولیدکنندگان و فعالان این صنعت در نظر گرفته شود.

 

به گزارش اینپیا، بعد از کتاب «قالب گیری دورانی پلاستیک‌ها» که در زمستان 1390 منتشر شد و هدف آن ایجاد یک آشنایی کلی با مفاهیم اساسی این فرایند برای خوانندگان بود، اثری دیگر از دکتر برمک قنبرپور با نام «راهنمای عملی قالب­گیری دورانی» به چاپ رسید. این کتاب ارزشمند در بهار 1400 منتشر شده است و می­ تواند به عنوان یک کتاب مرجع برای تولیدکنندگان و فعالان این صنعت در نظر گرفته شود. در کتاب «راهنمای عملی قالب گیری دورانی» هر آنچه باید درباره این صنعت بزرگ بدانید را مطالعه کنید. این کتاب در ابتدا به آشنایی با فرآیند قالب­گیری دورانی پرداخته است و سپس مواد اولیه مورد استفاده در این صنعت را بررسی می­کند. کتاب «راهنمای عملی قالب­گیری دورانی» از 9 بخش مختلف تشکیل شده است و  به تفصیل تمام موارد مربوط به این صنعت را شرح می­دهد. برای آشنایی بیشتر با این کتاب ارزشمند که نتیجه 15 سال تجربه دکتر برمک قنبرپور است، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

 

آشنایی با فرآیند قالب­گیری دورانی

 

قالب­گیری دورانی فرآیندی­ست که در دمای بالا، فشار پایین و به صورت قالب باز، با استفاده از حرارت و چرخش دو محوره جهت شکل­دهی قطعات پلاستیکی توخالی و یکپارچه به کار می­رود. قالب­های مورد استفاده در این فرآیند معمولا فلزی یا کامپوزیتی­ اند که از طریق جریان هوا یا اسپری آب یا ترکیبات این دو خنک میشوند. تولید قطعه بر اساس پوشش­دهی سطح داخلی یک قالب در حال چرخش با مواد به قرن­ها پیش باز میگردد؛ اما برای اولین بار در دهه ­ی 1940 میلادی از این فرآیند جهت تولید قطعات پلاستیکی استفاده شد. اولین پلیمری که در این صنعت به کار رفت پلاستیسول بود و محصولات ابتدایی هم شامل توپ‌های بازی و عروسک‌ها بودند. البته پی ­وی­ سی همچنان در خطوط تولید این صنعت به طور وسیع در حال استفاده است. در دهه ­ی 1950 میلادی و با توسعه ­­ی پودر پلی اتیلن مختص این فرآیند، قالب­گیری دورانی به سرعت افزایش پیدا کرد. در حال حاضر هم پلی اتیلن به دلیل جریان پذیری مطلوب پودر و مذاب، و پایداری حرارتی مناسب حدود 85 درصد حجم تولید این تکنولوژی را در جهان در اختیار دارد.

در فرآیند قالب­گیری دورانی اشکال بسیار پیچیده با ضایعات اندک و کم­ترین هزینه تولید می‌شوند. در این فرآیند که تحت فشار اتمسفری انجام می‌­شود، مواد پلیمری هنگام گرمادهی به یکدیگر و سطح داخلی قالب چسبیده، آن را پوشش می­دهند.

 

نحوه تهیه کتاب «راهنمای عملی قالب­گیری دورانی»

 

همانطور که گفته شد این کتاب نتیجه‌ی پانزده سال حضور مستمر دکتر برمک قنبرپور در جنبه های مختلف این تکنولوژی، یعنی طراحی و ساخت ماشین آلات و قالب­ ها، آماده سازی مواد اولیه، طراحی و تولید محصولات و بازاریابی و فروش آنها است. قالب گیری دورانی بی شک بهترین تکنولوژی برای تولید قطعات توخالی و پیچیده پلاستیکی است. کتاب «راهنمای عملی قالبگیری دورانی» نوشته دکتر برمک قنبرپور میتواند به عنوان یک راهنمای عملی، مورد استفاده تولید کنندگان عزیز قرار گیرد و آن­ها را به شناخت کامل و دقیقی از مفاهیم اساسی و جنبه های عملی این فرآیند، یعنی مواد اولیه و افزودنی ها، روش های کنترل کیفیت، طراحی و توسعه ی محصولات، انواع ماشین آلات و تجهیزات و روش های عیب یابی قطعات برساند و ظرفیت های کمتر شناخته شده این فرآیند را برای آنها تشریح کند. برای تهیه این کتاب می‌توانید با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

 

واحد ساری            4-01144430113

واحد شیراز            5-07137742424

واحد اصفهان          03191013005

09906559869

واحد تهران             09112279875