سومین همایش ملی اقتصاد صنایع پلاستیک در ایران ۱۴۰۱، خردادماه امسال برگزار می‌شود

به گزارش روابط‌عمومی انجمن ملی صنایع پلیمر ایران (اینپیا)، دکتر برمک قنبرپور، عضو هیئت‌مدیره و رئیس کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلیمر ایران گفت: سومین همایش ملی اقتصاد صنایع پلاستیک در ایران ۱۴۰۱، با سه محور اصلی اقتصاد ایران در 1401، اقتصاد جهان در سال 1401 و اقتصاد صنایع پلاستیک در سال 1401 در خردادماه […]

به گزارش روابط‌عمومی انجمن ملی صنایع پلیمر ایران (اینپیا)، دکتر برمک قنبرپور، عضو هیئت‌مدیره و رئیس کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلیمر ایران گفت: سومین همایش ملی اقتصاد صنایع پلاستیک در ایران ۱۴۰۱، با سه محور اصلی اقتصاد ایران در 1401، اقتصاد جهان در سال 1401 و اقتصاد صنایع پلاستیک در سال 1401 در خردادماه سال آینده آغاز به کار خواهد کرد.

دکتر قنبرپور، دبیر کل سومین همایش ملی اقتصاد صنایع پلاستیک در ایران ۱۴۰۱ گفت : «این همایش به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد و برای افرادی که امکان حضور در همایش را ندارند این امکان فراهم شده است تا ویدئوی ضبط شده همایش را بعد از پایان برگزاری در کانال آپارات انجمن مشاهده کنند.»

وی با اعلام اینکه ثبت‌نام دانشجویان و اعضای انجمن ملی صنایع پلیمر ایران همراه با شرایط ویژه خواهد بود، ادامه داد: راه‌های ثبت‌نام در این همایش به‌زودی بر روی وب‌سایت اینپیا بارگذاری خواهد شد.

رئیس کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلیمر ایران، در ارتباط با محورهای اصلی این همایش گفت: در محور اقتصاد ایران در سال 1401، سناریوها و مسائل پیش روی اقتصاد کشور، با نگاهی به آنچه در سال 1400 اتفاق افتاد، مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد. اصلی‌ترین هدف در این بخش، دستیابی به تصویری قابل‌اتکا برای فعالان اقتصادی به‌ویژه فعالان حوزه صنایع پلاستیک است.
دومین محور همایش، مؤلفه‌های جهانی مؤثر بر اقتصاد صنایع پلاستیک، و آنچه در آینده در این حوزه حادث خواهد شد را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وی با اعلام ایجاد بیش از 800 هزار جایگاه شغلی در صنایع پلاستیک کشور، گفت: صنایع پلاستیک به‌عنوان مهم‌ترین مزیت رقابتی ملی ما در حوزه تولید و تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. این صنعت بیش از 2.5 میلیارد دلار از صادرات غیرنفتی کشور را شامل شده و در بهبود وضعیت تولید ناخالص داخلی نیز بسیار حائز اهمیت است.

دکتر قنبرپور افزود: به عقیده فعالان حوزه صنایع پلاستیک، هرچقدر بتوانیم در راستای تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی و جلوگیری از خام‌فروشی و صادرات مواد اولیه پتروشیمی گام برداریم ، در نهایت شاهد پیشرفت قابل‌توجهی در زمینه اشتغال‌زایی بیشتر، افزایش تولید ناخالص داخلی، بهبود وضعیت صادرات، افزایش درآمد سرانه ملی و در نهایت بهبود اوضاع اقتصادی کشور خواهیم بود.