به گزارش صنایع، حجت الله صیدی درباره عرضه کالا در بورس، گفت:
تاکنون از همه ظرفیتهای بورس کالا استفاده نشده است از این رو پیگیریم تا بیشتر کالاهایی که قابلیت عرضه در بورس را دارا هستند به بورس کالا ورود کنند.
مواد اولیه و محصولات پتروشیمی از جمله محصولاتی هستند که به راحتی قابلیت استانداردسازی و عرضه در بورس را دارند البته این نکته را باید در نظر گرفت که همه کالاها را نمیتوان در بورس عرضه کرد، اما از بیشترین ظرفیت استفاده خواهیم کرد تا عرضه بیشتر شود.
وی درباره اینکه اگر شرکتهای پتروشیمی به بهانههای مختلف از جمله تعمیرات از عرضه مواد اولیه به صنایع پایین دستی ممانعت به عمل بیاورند، نحوه برخورد سازمان بورس چگونه خواهد بود، گفت:
پذیرش کالا و شرکت در بورس شرایطی دارد و اگر آنها را رعایت نکنند، سازمان بورس و اوراق بهادار واحد نظارتی دارد که بر شرکتها و عرضه کنندگان کالا در بورس کالا و همچنین تقاضاکنندگان و خریدارها نظارت میکند بنابراین برخورد انضباطی لازم با متخلفان در عرضه انجام خواهد شد.
به گزارش صنایع، رئیس سازمان بورس اوراق بهادار درباره اینکه این سازمان در راستای کمک به صنعت کشور چه اقداماتی در نظر دارد، اظهار کرد:
سازمان بورس تشکیل سرمایه را از طریق افزایش سرمایه شرکتهای موجود در بورس، ورود شرکتهای جدید به بورس و پذیره نویسی تشکیل شرکتها تسهیل میکند.
همچنین در حال مقررات زدایی هستیم و تلاش میکنیم شرکتهای بزرگ، متوسط و خرد در بورس پذیرش شوند، سهام خود را عرضه کنند و افزایش سرمایه دهند.
قدم دیگری که در سازمان بورس برداشته شده، انتشار اوراق مرابحه برای تأمین مالی سرمایه در گردش شرکتهای پذیرفته شده در بورس است.
سازمان بورس هم قبلاً آئین نامهای را برای اداره شرکتها تدوین و بازنگری کرده است؛ در حال حاضر این آئین نامه دوباره بازنگری شده است تا مطمئن شویم شرکتهای پذیرفته شده در بورس از نظام مدیریتی مناسبی برخوردار و به خوبی اداره میشوند تا منافع سهامداران خرد و کلان، صیانت و تأمین شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.